بیماری پارکینسون نوزاد - AN OVERVIEW

بیماری پارکینسون نوزاد - An Overview

بیماری پارکینسون نوزاد - An Overview

Blog Article

سفتی عضلات می تواند کارهای روزانه را پیچیده کرده و مدت زمان انجام آنها را طولانی تر کند.  با این حال ، در این مرحله بعید است که مشکلات تعادلی را تجربه کنید.

برای فرد مبتلا به پارکینسون گزینه‌های درمانی مختلفی موجود است. البته، درمان کاملی وجود ندارد؛ ولی داروها و گاهی جراحی می‌تواند مؤثر باشد.

از همه بیماران مبتلا به پارکینسون این سوال پرسیده می شود که چه چیزی شما را بیشتر آزار می‌دهد ؟

همچنین توصیه می‌شود که یک قاشق غذاخوری از این گیاه را همراه با عسل و سرکه در هر وعده غذایی مصرف کنید تا علائم بیماری را در بدن خود کاهش دهند.

روش‌های درمانی که برای پارکینسون به کار برده می‌شوند، برای کنترل علائم هستند؛ اما درمان قطعی آن هنوز ایجاد نشده است.

پزشکان و محققان نمی دانند علت پارکینسون چیست.  آنها همچنین مطمئن نیستند که چرا این بیماری در هر فرد متفاوت پیش می رود.  به همین دلیل نحوه پیشگیری از این بیماری نامشخص است.

به ندرت پیش می آید که افراد جوان این بیماری را تجربه کنند. این بیماری در اواخر و یا اواسط زندگی شروع شده و با افزایش سن ، خطر مبتلا شدن به این عارضه افزایش می یابد . حدود سنی افرادی که به بیماری پارکینسون مبتلا می شوند از ۶۰ سال به بالا اتفاق می افتد.

فواید داشتن رژیم غذایی مناسب را می توان به شرح زیر نوشت :

بر اساس تحقیقاتی که انجام شده است، رژیم‌های غذایی که دارای آنتی اکسیدان هستند می‌توانند در مغز برای جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون مفید باشد.

هیچ آزمایش خاصی برای تشخیص پارکینسون وجود ندارد.  تشخیص بر اساس سابقه سلامتی ، معاینه فیزیکی و عصبی و همچنین بررسی علائم و نشانه ها انجام می شود.

دکتر عزیزالله حاتمی متخصص بیماری‌های مغز و اعصاب و روان (نورولوژی) دریافت نوبت

  در حالی که این آزمایشات پارکینسون را تأیید نمی کنند ، می توانند به رد سایر بیماری ها و تشخیص پزشک کمک کنند.

در واقع، درمان قطعی برای بیماری پارکینسون وجود ندارد و علت اصلی ابتلا به آن شناخته نشده است، اما آن چه که بیماری پارکینسون ژنتیکی است؟ میدانیم این است که؛

حجامت برای سایر بیماری‌های دیگر چون فشار خون، دیابت، درد عضلانی، کم اشتهایی، کم خونی و ناباروری هم موثر است.

Report this page